Malá logická olympiáda 2020 - Logická olympiáda

LOGICKÁ OLYMPIÁDA
✔ pre žiakov so všeobecným intelektovým nadaním základných škôl a 8-ročných gymnázií do 15 rokov
✔ pre najmenších (materské školy)
Logická olympiáda
Prejsť na obsah

Malá logická olympiáda 2020

Články
Logické myslenie predškolákov preverí Malá Logická Olympiáda

Súťaž určená deťom predškolského veku preverí logické myslenie, pamäť, tvorenie pojmov i precvičovanie motoriky. Každý súťažiaci získa certifikát!
Celoslovenská iniciatíva Rozumieme nadaným v spolupráci so Súkromnou školou DSA v Prešove odštartovali piaty ročník súťaže Malá logická olympiáda.
 
Testovací súbor obsahuje osem jednoduchých i zložitejších úloh. Logické úlohy môžu riešiť predškoláci online formou so svojimi učiteľkami, (čoskoro) spoločne s ostatnými deťmi v prostredí materských škôl, či v domácom prostredí (nezaregistrovaní súťažiaci) spoločne so súrodencami a s rodičmi. Odmenou pre malých súťažiacich je certifikát o absolvovaní Malej logickej olympiády, ktorý spoločne s testovacím súborom je možné si zdarma stiahnuť na stránke.

Každoročne sa do riešenia logických úloh zapojí niekoľko tisíc detí z celého Slovenska. Okrem detí zo zaregistrovaných materských škôl, sú to aj deti, s ktorými úlohy riešia rodičia. V tomto roku sa do súťaže zapojí viac ako 1500 detí z materských škôl, ktoré sa zaregistrovali na stránkach organizátora. Ďalšie tisícky detí pribudne v „domácom“ testovaní za pomoci rodičov.

Pre zaregistrované materské školy si organizátori pripravili prekvapenie. Spomedzi všetkých materských škôl vyžrebujú organizátori tri, ktoré odmenia peknými cenami. Podmienkou je uverejnenie výsledkov v riešení logických úloh za celú materskú školu, informácia o priebehu testovania, ľahkých/ťažkých úlohách a fotografie, ktorá dokumentuje priebeh súťaže, či odovzdávanie certifikátov o absolvovaní olympiády deťom. Zoznam výhercov uverejníme 30. júna 2020.
Malá Logická Olympiáda 2020  - celoslovenská logická súťaž predškolákov
Zvládnutie pravidiel logiky a základov počítania u detí predškolského veku je dôležité pre zvládnutie vyučovacích predmetov v škole i život samotný. Malá logická olympiáda – olympiáda materských škôl môže čo to prezradiť o logickom myslení a pomôcť ako deťom, tak aj rodičom a pani učiteľkám pri ďalšom vzdelávaní. Držíme palce.

Celoslovenská iniciatíva Rozumieme nadaným patrí medzi projekty Centra pedagogicko-psychologického poradenstva a prevencie v Sabinove.

Malá logická olympiáda 2020 - na stiahnutie
- 8 súťažných úloh (je možné riešiť online s deťmi, v materských školách, doma - s rodičmi,
- úlohy je možné prehrať na stránke - galéria (úlohy 1-8)
- stiahnuť úlohy do počítača (v pomenovaní obrázkov máte správne odpovede, napr. 001_C, ...)
- stiahnuť samostatne - po jednej úlohe: úloha 1, úloha 2, úloha 3, úloha 4, úloha 5, úloha 6, úloha 7, úloha 8
- Stiahnuť Certifikát o absolvovaní Malej logickej olympiády 2020
LOGICKÁ OLYMPIÁDA
Celoslovenská súťaž určená žiakom so všeobecným intelektovým nadaním. Stránka súťaže je súkromným portálom.
Copyright © 2024
ORGANIZÁTOR
Centrum poradenstva a prevencie,
Ul. SNP 15, Sabinov
Rozumieme nadaným
HLAVNÝ PARTNER
SÚŤAŽE NADANÝCH DETÍ
LOGICKÁ OLYMPIÁDA
ROZUMIEME NADANÝM
Návrat na obsah